Kidcaps is de specialist in stoere kinderpetten waarmee het outfit van een kind compleet wordt gemaakt. Kidcaps ontwerpt en brengt petten op de markt voor kinderen met de leeftijd van circa 1 tot 5 jaar, die stoer en uniek zijn. In de online shop worden verschillende modellen aangeboden die Kidcaps zelf ontworpen heeft. Doormiddel van een prijsbewuste, maar exclusieve manier geeft Kidcaps jouw kind een unieke en coole uitstraling.

Het doel van Kidcaps:

''Kinderpetten weer stoer en trendy maken''

Maten 
De petten zijn verstelbaar hierdoor kan de pet gedragen worden door kinderen met de leeftijd 1 t/m 5 jaar. De kinderpetten zijn verstelbaar van 47 cm t/m 53 cm. 

Het meten van het hoofd van een kind is soms geen makkelijke klus. Om dit te meten is het aan te raden om een meetlint te pakken en ongeveer 0,5 cm boven het oor te plaatsen en vanuit daar de omtrek van het hoofd te meten. De gemeten omtrek is de maat. 

Geen meetlint?
Gebruik een schoenveter en meet het aantal cm schoenveter met een liniaal!enlightened
 
Wist je dat de klanten bij Kidcaps ook inspraak hebben? Heb je dus een cool idee voor een nieuwe cap, laat het Kidcaps weten! Misschien ligt jouw idee bij de volgende collectie wel in de winkel. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.